POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V primeru, da ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nas kontaktirajte na info@lumpes.si

Stroški dostave znašajo 3,5 € za naročila do 50 €. Za nakupe nad 50,01 € je dostava brezplačna.

V primeru, da izdelek želite osebno prevzeti v Mariboru, nas kontaktirajte na info@lumpes.si ali nas pokličite na 069 780 184.

Takoj, ko opazite, da je izdelek v paketu poškodovan, vas prosimo, da fotografirate celoten paket in morebitne poškodbe na paketu ter izdelku in fotografije z opisom poškodbe ter vašimi podatki pošljete na mail info@lumpes.si. Po pregledu fotografij vas bomo kontaktirali in se dogovorili za postopek reklamacije.

Nepoškodovan izdelek, ki ni personaliziran, lahko vrnete tako da ga na lastne stroške pošljete na Ana Milovan s.p., Zg. Duplek 33b, 2241 Sp. Duplek. Izdelku priložite račun in izpolnjen obrazec za vračilo. V primeru, da gre za personaliziran izdelek nas kontaktirajte na info@lumpes.si in poskusili bomo poiskati skupno rešitev.

Kode za popust ne veljajo za izdelke, ki so že znižani. Prav tako se akcije med seboj izključujejo. Preverite, ali imate v košarici izdelke, ki so že del akcije. V primeru težav pa nam vedno lahko pišete tudi na info@lumpes.si.

Svoje naročilo lahko prekličete ali spremenite tako, da na spletni strani oddate novo naročilo z novimi podatki, na elektronski naslov info@lumpes.si pa pošljete zahtevek za preklic prejšnjega naročila. Še dve (2) uri po prejemu obvestila o tem, da je bilo naročilo uspešno sprejeto, imate možnost odstopiti od naročila (pogodbe) brez kakršnih koli posledic s sporočilom, ki ga pošljete na elektronski naslov info@lumpes.si.

Spletna trgovina deluje 0-24, vsak dan v letu.
Naročila obdelujemo od ponedeljka do petka, od 9. do 15. ure, takrat smo tudi dosegljivi na tel. št. 069 780 184 in odgovarjamo na elektronsko pošto (info@lumpes.si).  

Vedno smo odprti za nova sodelovanja, še posebej z manjšimi ustvarjalci in slovenskimi proizvajalci. V primeru, da ste zainteresirani za sodelovanje nam pišite na info@lumpes.si.