Lord

Sem Lord, najbolj cartljiv mešanček med belgijskim ovčarjem in … to pa ne vem in nič za to! 

Moje prvo ime je bilo Aramis (iz zelo znane knijge z naslovom Trije mušketirji), saj so me v gozdu pri Višnjanu (Hrvaška) našli s še dvema bratoma. V pulskem zavetišču Snoopy sem bival 2 meseca, potem pa me je prišla obiskati moja Ana in zgodila se je ljubezen na prvo cartanje. Čeprav je po izgubi prejšnjega kužka rekla, da še ne bo imela drugega, da mora preboleti in pozabiti, sem se odločil, da ji bom pri tem pomagal in že sva se čez en teden vozila proti Sloveniji. In oba se strinjava, da je to bila najboljša odločitev v mojem in njenem življenju!  

Obožujem igro z žogico, uporabo svojega smrčka in plavanje v morju. 
Bojim se višine in res ne maram čofotanja po lužah.

P. S. Moja brata sta tudi končala v tujini. Eden je v Kanadi, drugi v Nemčiji.

NAJLJUBŠA AKTIVNOST

3 BESEDE, KI ME OPISUJEJO

IGRA Z ŽOGICO

ENERGIČEN, PAMETEN, VZTRAJEN

VZDEVKI

INSTAGRAM

MIŠ, LORDO, LUMP, SATAN MALI

Lumpes

Ideja o Lumpesu se je razvila kmalu po tem, ko je Lord prispel v svoj dom.

Čeprav je s sabo prinesel ogromno pozitivne energije in ljubezni, nismo mogli pozabiti našega Dona, leonberžana, ki je le en mesec pred tem za vedno zaspal zaradi osteosarkoma (raka kosti). Don je bil zelo mlad kuža, star šele 3 leta in s svojimi 75 kilami je bil pravi »gospod pes«, ki se nikakor ni zavedal svoje velikosti (še dobro!). Čas z njim je enostavno prehitro minil in še danes mi je žal, da ga nisem odpeljala še na zadnje kopanje v našo »šoder jamo«. Pa vseeno sva se ta kratek čas imela zelo lepo. In te spomine sem želela ohraniti za vedno. Naše skupne trenutke in aktivnosti, dogodivščine, fotografije na katerih žari v svoji polni velikosti …

Potem je pa prišel v moje življenje Lord. Ko sva šla prvi dan v šolo, so naju vprašali, kakšne cilje imava. Moj odgovor je bil: »Želim si, da bi bil Lord srečen.« Trdno sem bila odločena, da bom maksimalno izkoristila čas z njim, saj sem si to resnično želela in si še naprej želim! Želela sem si, da živi srečno pasje življenje, da bodo njegovi nagoni zadovoljeni, da ostane zdrav in postane stabilen pes, ter da te trenutke želim ohraniti in ovekovečiti. 

Njegovo nagajivo uho, ki ga nikakor ne uboga in vedno stoji (ali visi) po svoje, pa me je opomnilo kako smo, tako kot kužki, tudi mi posebni, unikatni in neponovljivi.

In iz tega se je porodila ideja o Lumpesu, Srečnem pesu – dnevniku srečnega pasjega življenja in personaliziranih izdelkih. 

Naj vaju naši izdelki spodbudijo h kakovostnemu preživljanju skupnega časa in naj bo Dnevnik srečnega pasjega življenja spomin na vajine najlepše trenutke.

Lord

Lumpes

Ana

Ana

Od malega s psmi, ob morju, vztrajna in radovedna. In tako je še zdaj. Samo, da sem hrvaško morje pred desetimi leti zamenjala s slovensko šoder jamo. 

Lord me uči premikati osebne meje in istočasno postavljati meje drugim. 

Obožujem adrenalin in branje knjig.
Ljubim morje in res ne maram snega. 
Še nikoli nisem pojedla cele čokolade naenkrat (niti 100 gramske). 
Rada dolgo spim in bedim dolgo v noč.

Uživam v učenju, raziskovanju, testiranju in analiziranju. Verjetno sem se zato poklicno našla na področju digitalnega oglaševanja. 

Za konec pa še najbolj pomembno – obožujem borovnice. In cheesecake. Za borovničev cheesecake pa naredim (skoraj) vse!

NAJLJUBŠA AKTIVNOST Z LORDOM

INSTAGRAM

DELO Z NOSOM