Načini plačila in dostava

Načini plačila

Ponudnik v spletni trgovini omogoča naslednje načine plačila:

  • TRR upravitelja lumpes.si – Barbara Zajc, s.p. (po ponudbi/predračunu);
  • plačilo s PayPalom,
  • različne druge oblike elektronskega plačila s plačilnimi karticami.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem in/ali elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj Račun).

Po oddaji naročila z izbiro plačila ‘po predračunu’ boste na elektronski naslov prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za nakazilo.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri Nova KBM d. d., z naslednjimi podatki:
Barbara Zajc s.p.
Ruska ulica 10
2000 Maribor
TRR: SI56 0400 1008 4646 360
BIC: KBMASI2X

Rok za plačilo po predračunu je 8 delovnih dni po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

Račun za sprovedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov. Če želite prejeti račun tudi po pošti, nas o tem obvestite. Priporočamo vam, da si splošne pogoje poslovanja natisnete in shranite.

Vklopi razum, zahtevaj račun: Podjetje mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.

Vklopi razumm, zahtevaj račun

 

Dostava

Ponudnik sodeluje s službami za dostavo, ki jih izbira po lastni presoji. Ponudnik naročeno blago dostavlja na področju Republike Slovenije. V primeru, da želite dostavo v tujino nas kontaktirajte na info@lumpes.si.

Kupec bo o predvidenem roku dostave in ostalih podrobnostih obveščen iz strani dostavne službe en dan pred dostavo ali zjutraj na dan dostave.
  
Predviden rok dostave je 10 dni in je zgolj informativne narave, pri čemer velja, da je rok dostave od trenutka, ko ponudnik izdelek preda službi za dostavo, izven njenega vpliva. Ponudnik posledično kupcu ne odgovarja za škodo, ki bi mu morda nastala, ker je služba za dostavo prekoračila predvideni rok dostave, oziroma zaradi nastopa druge okoliščine, ki prav tako leži izven vpliva ponudnika (npr. naravne nesreče, poplave, ipd.).

Ponudnik je prav tako prost odgovornosti v zvezi s poškodbami izdelkov, ki se zgodijo oziroma pojavijo kot posledica dostave. Vse zahtevke iz tega naslova mora kupec nasloviti neposredno na zadevno službo za dostavo.

Cenik za dostavo znotraj Slovenije (že z DDV):
– nakup od 0 € do 50 € – 3,50 €
– nakup nad 50,01 € – brezplačna dostava

Cena dostave na Hrvaško znaša 6 €.

Stroški dostave se prikažejo in upoštevajo, ko uporabnik izbere metodo dostave, ter se končni ceni naročila prištejejo na zadnjem oknu, kjer uporabnik naročilo potrdi.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem v Mariboru (v Coni Tezno).